Wer ist nicht für die Laser-Haarentfernung geeig...

Hvordan holder kvinder varmen om vinteren? 3 tip til at holde varmen om vinteren

Vinteren er virkelig her, og “varme” er det næste vigtige punkt. Alle sygdomme er først kolde, og det er let at blive angrebet af forkølelse om vinteren og forårsage sygdomme. Vær opmærksom på kulde og varme. Jeg er for alvor blevet om til vintertøj. I dag er jeg her for at tale med dig om “vinterens kolde”.

1. Blød dine fødder

暖手包

At dyppe fødderne er en mere effektiv metode. Vask et stykke ingefær, skiv det, læg det i en spand, og blød det i varmt vand, indtil vandet når anklen. Efter iblødsætning i cirka 20 minutter vil du føle dig varm over hele din krop, hvilket betyder, at din krop begynder at varme op, når blodcirkulationen er glat. Hvis du masserer dine fødder på dine såler på samme tid, bliver effekten bedre.

Når dine fødder bliver røde, kan du løfte dem op og tørre dem tørre. Husk at bære sokkerne, når de er tørre. Pak dine sokker, så dine fødder bliver varmere.

2. Træ mere

Vejret er klart, hurtig gåtur er den bedste måde at vælge. Jogging, hurtig gåtur, springtov, dansedisko, spille Tai Chi osv. Vil gøre det muligt for forskellige dele af kropssystemet at udvikle aktiviteter og fremme virksomhedens blodcirkulation.

Gå ikke ud til motion, når det er koldt.

For det tredje skal du sige farvel til kolde drikke og kold mad og spise sundt

Sig farvel til kolde drikkevarer. Ud over at spise varm ris og varm suppe på hverdage, skal du også vælge noget mad, der ikke kun supplerer ernæring, men også varmer din krop!

1. Spis rodfødevarer

Nogle af disse grøntsager indeholder mange mineraler, som kan give næringsstoffer, når de kommer ind i kroppen, så de spiller en god rolle i kulden. Såsom kartofler, gulerødder og andre rodfrugter.

2. Hold dig til kød

Kød indeholder mange næringsstoffer som protein og fedt. At spise dem kan fremskynde kroppens fornyelse, fremskynde blodcirkulationen i kroppen og hjælpe kroppen til bedre at producere varme og derved hjælpe kroppen med at holde sig ude af kulden. Såsom lam. Naturligvis er kødet fedtet. At spise for meget er ikke let at fordøje, men det vil medføre fysisk ubehag.

3. Spis mad med højt jernindhold

Kvinder med anæmi har en kropstemperatur 0,7 ° C lavere end kvinder med normalt hæmoglobin og producerer 13% færre kalorier. Når de øges og jernindtages, kan deres evne til at teste koldtolerance forbedres betydeligt. Derfor kan kvinder, der er bange for koldt arbejde, øge næringsindtaget af fødevarer med højt jernindhold, såsom dyrebeskyttelseslever, magert kød, spinat og æggeblommer.

Related Links

How do girls keep warm in winter?

Winter Warm Artifact List: Inventory of 3 categories of practical and good things, girls with cold body rely on it to survive in winter

Winter is a good time for women to keep healthy, eat these 4 kinds of foods to keep you warm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wer ist nicht für die Laser-Haarentfernung geeig...